Drømmer du om en liebhaverlejlighed i størrelse XL?

I den nybyggede ejendom midt i Frederiksbergs Fuglebakkekvarter har bygherren valgt at slå flere af lejlighederne sammen til ekstra store 5-værelses lejligheder med direkte udgang til et lækkert altanliv. Kom med indenfor i en sammenlagt liebhaverdrøm på Fuglebakkevej 88.
Alle de nybyggede, eksklusive ejerlejligheder på Fuglebakkevej 88 er rummelige, og indeholder køkken-alrum og store soveværelser, men er du på udkig efter en lejlighed, som virkelig sparker antallet af kvadratmeter helt til top med over 170 m2, er det de sammenslåede lejligheder på 2. og 3. sal, du skal kigge nærmere på. Her får du hele 4 gode værelser, 2 badeværelser og et kæmpe køkken-alrum og stue, som enten kan nydes som ét samlet leverum, ellers deles op i to separate rum. Der er kælet for materialerne med lækre snedkerkøkkener og direkte adgang fra elevator i begge ender af lejligheden. Derudover er der udgang til 2 kæmpe altaner langs hele den ene væg i det store køkken-alrum. De solrige altaner vender ud mod den stille gård, så du kan nyde et roligt udeliv og lade dørene stå åbne i hele sommerhalvåret. Der bliver virkelig god plads til gasgrill, loungemøbler, plantekasser og kold rosévin med vennerne.

Hvad skal du bruge al den plads til?

Der er mange spændende muligheder for at slå sig løs med indretningen, når man har op mod 178 m2 at boltre sig på og 4 soveværelser. I de sammenlagte ejerlejligheder er der både værelser nok til den pladskrævende børnefamilie, eller der kan leges med drømmen om hjemmekontor, hobbyrum, træningslokale, yogarum, lydstudie eller måske hundeværelse? – Kun fantasien sætter grænser. I de største værelser er der indrettet hyggelige, integrerede siddekroge i vinduerne, smukt rammet ind i træ, hvor man kan nyde en lille kaffepause med udsigt til gadens liv. I de resterende to værelser får man franske altaner, så der kan åbnes op, og luftes ud efter behov, men de høje dørpartier giver også maksimalt dagslys i de dejlige rum.

Kom til Åbent Hus på søndag eller book en personlig fremvisning

Salget af de luksuriøse Frederiksberg-lejligheder er allerede i fuld gang, og interessen er stor for det moderne nybyggeri i bydelen.
Har du lyst til at vide mere om boligerne på Fuglebakkevej 88, kan du besøge showroomet til Åbent Hus, eller booke en personlig fremvisning. Du skal blot huske at tilmelde dig her.

Lejlighederne er klar til indflytning kontakt os og få en privat fremvisning

Ønsker du en fremvisning?
Kontakt os på tlf. 32 83 06 20 og book en privat fremvisning i løbet af ugen.

FUGLEBAKKEVEJ 88

PLANER OG PRISER

Se planer og priser for de nybyggede ejerlejligheder midt i det attraktive fuglebakkekvarter.