Fuglebakkekvarteret – Lær dit nye kvarter at kende

I de nybyggede liebhaverlejligheder på Fuglebakkevej 88 bliver du en del af det charmerende Fuglebakkekvarter i hjertet af Frederiksberg. En lige dele pulserende og rolig byoase, som emmer af sin mondæne historiske fortid, men også indeholder moderne ejendomme og masser af aktiviteter for både børn og voksne. Tag en tur rundt i Fuglebakkekvarteret, og lær dit nye lokalområde at kende.

Et lille landsbysamfund midt i København
Frederiksberg er et stærkt lokalsamfund, et lille ”smørhulskvarter” midt i København, hvor alle har det til fælles, at de brænder for deres bydel. Måske kender man ikke hvert et menneske, man møder på gaden, men man deler alligevel en vis samhørighed og kærlighed til Frederiksberg.
Har man først fået det grønne Frederiksberg ind under huden, er man for evigt ramt, og vil have svært ved nogensinde at forlade den trygge bydel igen.

Tryghed og kvalitet er nøgleordene
Fuglebakkekvarteret er et mekka for seniorer såvel som børnefamilier. Her findes masser af grønne åndehuller, og hver ny gåtur byder på nye oplevelser og ting at beskue på kvarterets mange historiske ejendomme. Der hersker en herskabelig ånd over kvarteret, og man fornemmer straks den stolte fortid på vejene med de mange fuglenavne, hvor kvalitet er et nøgleord i alt fra de hyggelige caféer med udendørsservering, de eksklusive butikker med tøj, vin, mad, blomster og alt hvad hjertet ellers kan begære og de små teateroplevelser eller gode film i biografens mørke.

Fra din bolig i Fuglebakkekvarteret er du altid kun en gåtur fra gode smagsoplevelser, kulturelt input og ny inspiration, og så er følelsen af tryghed altdominerende på Frederiksberg. Kvarteret er også med sine mange gode skoler, institutioner og legepladser et dejligt sted at vokse op for børn, der får masser af legekammerater i nærområdet.

En vild have midt i byen
Frederiksberg er kendt som ”Københavns grønne hjerte”, og lokale ildsjæle med grønne fingre sørger for at opretholde den fortælling. Lige ved siden af ejerboligerne på Fuglebakkevej 88 ligger Byhaven Fuglebakken. En fredelig byhave med et blomstrende liv af krydderurter, bærbuske, sommerblomster og ikke mindst lyden af summende bier. Den lokale byhave lægger nemlig også hjem til flere bistader, som summer rundt og laver honning. Besøg din lille nabohave, hver gang du trænger til at komme tæt på naturen og for et kort øjeblik glemme, at du sidder midt mellem storbyens pulserende gader, som venter på den anden side af trætoppene.
Det er også muligt at leje sit eget højbed i haven, hvis du har lyst til at prøve kræfter med skæreblomster eller grøntsagsdyrkning, eller hjælpe med at passe planterne i det fælles drivhus.
Den lokale skole på Duevej har også stor glæde af den dejlige byhave, hvor de har indrettet deres eget undervisningslokale.

Vil du vide mere om Fuglebakkevej 88?
Hvis du bruger din søndag på at udforske Fuglebakkekvarteret og Frederiksbergs mange dejlige steder, skal du endelig lægge vejen forbi vores showroom på Fuglebakkevej 88.
Du kan også booke en privat fremvisning, når det passer dig, på tlf.: 38412200.

Lejlighederne er klar til indflytning kontakt os og få en privat fremvisning

Ønsker du en fremvisning?
Kontakt os på tlf. 32 83 06 20 og book en privat fremvisning i løbet af ugen.

FUGLEBAKKEVEJ 88

PLANER OG PRISER

Se planer og priser for de nybyggede ejerlejligheder midt i det attraktive fuglebakkekvarter.