FUGLEBAKKEVEJ 88

Bliv en del af historien

Lejlighederne på Fuglebakkevej 88 skriver sig ind i et kvarter med en rig, kulturel historie. Fuglebakkekvarteret er kendt for sine mange idylliske veje med fuglenavne; Solsortvej, Duevej, Drosselvej, og bliver derfor også kaldet ”Pipkvarteret” af de lokale.
Mærk historiens vingesus på en gåtur rundt gennem området, hvor flere historiske bygninger vidner om en begivenhedsrig fortid. Se den gamle, fredede skole på Duevej fra 1905, der stadig fungerer som folkeskole, eller lad dig betage af den elegante bygning på Drosselvej, som engang husede Fuglebakken Børnehospital.
Fuglebakkekvarteret er også et rigtigt skuespiller-kvarter. Mange af Danmarks største skuespillere har trådt deres barnesko på Fuglebakken eller boet her det meste af livet som dedikerede frederiksbergere. Bliv en del af kvarteret, hvor blandt andre Dirch Passer, Lily Broberg, Birthe Neumann, Morten Grunwald og Malene Schwartz også følte sig hjemme.

Fra specialbutikker til kultur i mørket

Frederiksberg er handels- og kulturlivets mekka. Den ene specialbutik afløser den anden, og det er altid muligt at få lækre delikatesser med hjem i cykelkurven. Som i et lille landsbysamfund står den erfarne vinmand klar med personlig betjening og kyndig vejledning, når du træder ind i hans butik, ligesom andre små delikatesseforretninger ligger som perler på en snor, klar til at friste dig med god chokolade, kvalitetskaffe, friske blomster eller måske en friskbagt croissant? Den gode service er sat i højsædet i det frederiksbergske handelsliv. Derudover er Frederiksberg kendt for sit aktive foreningsliv og store kulturudbud. Frederiksberg er Københavns kulturelle navle, fyldt med teatre og koncertsteder. Forum, Falkoner Salen, Aveny-T, Betty Nansen Teatret, Riddersalen, Edison-scenen, Konservatoriets Koncertsal… Listen fortsætter, og oplevelserne venter i mørket.
Italian Trulli

BYLIV

OG

GRØNNE

OMGIVELSER

FREDERIKSKBERG
Byen summer
Bydelen summer af liv og oplevelser, og din lokale byhave summer af bier. Ved siden af ejendommen på Fuglebakkevej 88 ligger endnu en skøn byoase: Byhaven Fuglebakken. Her sørger lokale, dedikerede haveelskere for at nusse om de mange bivenlige højbede og bærbuske, mens bierne laver honning. Slå dig ned på en bænk i solen, og få pulsen helt ned, mens du nyder den fredelige have.
PERSONLIG FREMVISNING

BESTIL EN PERSONLIG FREMVISNING TIL VORES SHOWROOM PÅ FUGLEBAKKEVEJ 88 HER.

VI RINGER DIG OP OG AFTALER ET TIDSPUNKT, DER PASSER DIG.

Vil du vide mere om Fuglebakkevej 88? Udfyld formularen, og få mere information om boligerne og kommende Åbent Hus arrangementer.

"*" indikerer påkrævede felter

Jeg ønsker følgende:*
Betingelser*

Lejlighederne er klar til indflytning kontakt os og få en privat fremvisning

Ønsker du en fremvisning?
Kontakt os på tlf. 32 83 06 20 og book en privat fremvisning i løbet af ugen.

FUGLEBAKKEVEJ 88

PLANER OG PRISER

Se planer og priser for de nybyggede ejerlejligheder midt i det attraktive fuglebakkekvarter.